Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ 12ου ΕΠΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ KLEEMANN


ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ 12ου ΕΠΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ KLEEMANN

Η σχολική μονάδα του 12ου ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε διδακτική επίσκεψη στην Βιομηχανία Ανελκυστήρων KLEEMANN στη ΒΙΠΕ Κιλκίς, που εδρεύει στο Σταυροχώρι Κιλκίς, την Παρασκευή 20-04-2018, με μαθητές της Α’ Τάξης και τομέων & ειδικοτήτων της Β΄ και Γ΄ τάξης της σχολικής μονάδας.
Στελέχη της KLEEMANN μας ξενάγησαν στους χώρους παραγωγής της εταιρίας. Αρχικά ξεναγηθήκαμε στο τμήμα κατασκευής και συναρμολόγησης των ηλεκτρολογικών πινάκων των ανελκυστήρων και στη συνέχεια στα τμήματα παραγωγής των εμβόλων των υδραυλικών ανελκυστήρων, καθώς και στο τμήμα παραγωγής του θαλάμου.
Εντυπωσιαστήκαμε εκπαιδευτικοί και μαθητές, από την οργάνωση της εταιρίας και από τον υψηλής τεχνολογίας ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτει. Ικανοποιηθήκαμε από την επίσκεψη και χαρήκαμε που γνωρίσαμε το φιλόξενο προσωπικό της εταιρίας KLEEMANN.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, εκ μέρους της Διεύθυνσης του σχολείου, του συλλόγου διδασκόντων και των μαθητών, τη Βιομηχανία KLEEMANN και τα στελέχη της που μας υποδέχθηκαν, για τη φιλοξενία και την άψογη οργάνωση  της επίσκεψης  μας στις εγκαταστάσεις σας.
Oι συνοδοί καθηγητές:

Κιόσογλου Γεώργιος – Τεχνικός Οχημάτων
Λαγός Γεώργιος – Μηχανολόγος Μηχανικός
Λιάνη Σοφία – Φυσικός - Ραδιοηλεκτρολόγος
Νικολαΐδης Δημήτριος – Μηχανολόγος Μηχανικός
Σπανούδης Δημήτριος – Ηλεκτρολόγος Μηχανικός