Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ 12ου ΕΠΑΛ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ KLEEMANN



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ 12ου ΕΠΑΛ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ KLEEMANN

Τμήματα των τεχνικών ειδικοτήτων του 12ου ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν, μέσω του 2ου Ε.Κ. Θεσσαλονίκης, διδακτική επίσκεψη στην Βιομηχανία Ανελκυστήρων KLEEMANN στη ΒΙΠΕ Κιλκίς που εδρεύει στο Σταυροχώρι Κιλκίς, την Παρασκευή 11-03-2016.
Εκεί μας υποδέχθηκε η κα.Χριστοδουλίδου, η οποία είχε αναλάβει τον προγραμματισμό της επίσκεψης μας στην εταιρία, καθώς και άλλα στελέχη του Τμήματος Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων, του Τμήματος Marketing και της Τεχνικής Διεύθυνσης της Εταιρίας.  
Η ξενάγηση μας ξεκίνησε από τον πύργο δοκιμών της εταιρίας KLEEMANN, 15 ορόφων και 61 m ύψους. Εκεί, οδηγηθήκαμε μέσω 2 των υπερσύγχρονων υψυτάχητων ανελκυστήρων της εταιρίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων της εταιρίας που βρίσκεται στον 15ο όροφο του πύργου. Το Τμήμα Μarketing είχε ετοιμάσει μια προβολή, έτσι ώστε να γνωρίσουμε το μέγεθος και το αντικείμενο παραγωγής και πωλήσεων της εταιρίας. Ενημερωθήκαμε για τις θυγατρικές εταιρίες του ομίλου και για τα σημεία πωλήσεων της εταιρίας που καλύπτουν σχεδόν όλο τον κόσμο.
Στη συνέχεια, στελέχη της Τεχνικής Διεύθυνσης μας ξενάγησαν στους χώρους παραγωγής της εταιρίας. Αρχικά από το τμήμα κατασκευής και συναρμολόγησης των ηλεκτρολογικών πινάκων των ανελκυστήρων και στη συνέχεια στα τμήματα παραγωγής των εμβόλων των υδραυλικών ανελκυστήρων, καθώς και στο τμήμα παραγωγής του θαλάμου.
Εντυπωσιαστήκαμε εκπαιδευτικοί και μαθητές, από την οργάνωση της εταιρίας και από τον υψηλής τεχνολογίας ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτει. Έτσι εξασφαλίζεται η υψηλή παραγωγικότητα και ποιότητα των τελικών προϊόντων της βιομηχανίας KLΕΕΜΑΝΝ.
Όλοι μας ενθουσιαστήκαμε από την επίσκεψη και χαρήκαμε που γνωρίσαμε το φιλόξενο προσωπικό της εταιρίας KLEEMANN.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, εκ μέρους της Διεύθυνσης του σχολείου, του συλλόγου διδασκόντων και των μαθητών, τη Βιομηχανία KLEEMANN και τα στελέχη της που μας υποδέχθηκαν, για τη φιλοξενία και την άψογη οργάνωση  της επίσκεψης  μας στις εγκαταστάσεις σας.
Oι συνοδοί καθηγητές:
Λαγός Γεώργιος – Μηχανολόγος Μηχανικός
Νικολαΐδης Δημήτριος – Μηχανολόγος Μηχανικός
Ρογκώτης Κωνσταντίνος – Μηχανολόγος Μηχανικός