Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ
Σύμφωνα με το πρόσφατο έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών με Α.Π. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/108/οικ.7874 12/3/2020 με θέμα «Επείγοντα μέτρα για την πρόληψη και την προστασία από τον κορωνοϊό» παρακαλείστε τα εξής:
1.    Όσοι ενδιαφέρονται για έκδοση εγγράφων από τη Σχολική Μονάδα, όπως για παράδειγμα : α)Βεβαίωση φοίτησης, β)Πιστοποιητικό Στρατολογίας κ.λπ, να αποστέλλετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας μέσω e-mail, χωρίς να προσέρχεστε στο σχολείο, και θα λαμβάνετε το έγγραφο αντίστοιχα με  email στην ηλεκτρονική διεύθυνση από το οποίο έγινε η αίτηση. Η αποστολή να γίνεται στο 12epal-thess @sch.gr
2.    Όσοι ενδιαφέρονται για επαληθεύσεις τίτλων, να αποστέλλετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται ψηφιοποιημένα (σκαναρισμένα), με e-mail,  όπως παραπάνω και θα λάβετε ενημέρωση για την πορεία του αιτήματός σας.
3.     Όσοι ενδιαφέρονται για παραλαβή αποδεικτικών τίτλων και αντιγράφων τίτλων (γυμνασίου, ΤΕΣ, ΤΕΛ, ΕΠΛ ΕΠΑΣ, ΕΠΑΛ) θα πρέπει να στέλνουν αίτηση με e-mail στο οποίο να αναγράφονται πέρα από τα προσωπικά τους στοιχεία το Σχολείο φοίτησης, η σχολική χρονιά ο τομέας ή ειδικότητα και όποια άλλη πληροφορία κρίνουν απαραίτητη, καθώς και το κινητό τους τηλέφωνο για άμεση επικοινωνία.
Σε κάθε περίπτωση το κινητό τηλέφωνο κρίνεται να παρέχεται απαραίτητα καθώς και να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις.